اطلاعات بیشتر


نام مکان:
نرگس زار جره کازرون
استان:
فارس
شهرستان:
کازرون

معرفی نامه

شهرستان کازرون منطقه ای است که به دلیل داشتن خاک حاصلخیز ، سفره‌های فراوان آب‌های زیر زمینی ، تنوع منابع طبیعی و پوشش‌های گوناگون گیاهی در گذشته به « شهر سبز » شهرت داشته است . اطراف کازرون پر است از گل‌های نرگس و نرگس زارهای متعدد که بوی خوش این نرگس‌ها باعث آرامش می‌شودوگل‌های نرگس کازرون از طراوت و مرغوبیت خاصی برخوردار هستند و گونه‌های متعددی مثل نرگس شش پر، شهلا و معمولی دارند. از میان این نرگس‌ها نرگس شهلا از نظر مرغوبیت، شرایط منحصربه‌فردی را داراست که سایر نرگس‌ها ندارند و به خاطر داشتن زیبایی و بوی ویژه معروف است. بیشترین نرگس زارهای 25 هکتاری کازرون در منطقه « جره » ، « بلبک » ، « سرمشهد» ، « فامور» موجود هستند,همگی در بخش جره و بالاده قرار دارند.

جره، روستایی است از توابع بخش جره و بالاده شهرستان کازرون استان فارس که یکی از معروف‌ترین و زیباترین نرگس‌زارهای ایران در آن واقع است که در زمان برداشت گل نرگس زیبایی صدچندانی پیدا می‌کند و هرساله گردشگران زیادی به این منطقه می‌آیند همچنین نرگس خشت در بخش خشت و کنارتخته قرار دارد.نرگس گیاه پیازداری است که ارتفاع آن بین 30 تا 45 سانتی متراست هر پیازچه بین 3 تا 5 گل نرگس به بار می‌آورد و در فصل زمستان به گل می‌نشیند, حدود گل دهی نرگس‌های کازرون 45 روز یعنی از اوایل دی ماه تا اواسط بهمن ماه می‌باشد. در اولین بارندگی ..

.مشاهده کامل متن سال پیازچه‌های گل نرگس خریداری و بعد از شیارکشی زمین کشت می‌شود و تا بهمن ماه نیز به بهره‌برداری می‌رسد. پیازچه‌ها به طور معمول از بهبهان خریداری می‌شوند.نرگس‌های کازرون به خاطر مرغوبیت زیاد خواهان زیادی دارد و به شهرهای اصفهان ، تهران، حاشیه‌های جنوبی خلیج فارس و سایر مناطق صادر می‌شوند.

نرگس زارهای این شهرستان با مساحتی حدود 65 هکتار یکی از جاذبه‌های گردشگری کازرون به شمار می‌رود .گل نرگس در استان فارس علاوه بر کازرون در منطقه خفر، شیراز و شهرستان فراشبند نیز تولید می‌شود اما عطر نرگس کازرون از سایر مناطق استان فارس منحصربه‌فردتر و بهتر است.منبع:http://www.beytoote.

com/iran/tafrihi/sights-kazeroun.htmlhttp://khz50.mihanblog.com/post/575http://www1.

jamejamonline.ir/newstext.aspx?newsnum=100864849298http://www.tebyan.

net/newindex.aspx?pid=118901http://www.forum.98ia.

com/t1134345.html.