اطلاعات بیشتر


نام مکان:
روستای بیشه بنه
استان:
مازندران
شهرستان:
بهشهر

معرفی نامه

بیشه بنه نام روستایی از توابع بخش یانه سر شهرستان بهشهر است که فاصله آن تا بهشهر حدود 60 کیلومتر می‌باشد.این روستا از سمت شمال به اراضی زراعی و در نهایت به فاصله 3 کیلومتر با روستای کیاسر ، جنوب و شرق به اراضی زراعی و جنگلی و مرتعی و از سمت غرب به اراضی زراعی و روستای گرنام محدود می‌گردد. روستا در نزدیکی مسیر ارتباطی گلوگاه – دامغان واقع گردیده و فاصله آن تا شهر گلوگاه حدود 35 کیلومتر می‌باشد.در نام گذاری آن، اظهار نظرهایی گردیده که شامل موارد زیر است :1) سابقه سکونت در این روستا به بیش از 1000 سال قبل بر می‌گردد ، در حدود 200 سال قبل که نام روستا بالو بوده، اثر بیماری خاصی (همانند وبا) در سطح منطقه شیوع داشته است، یکی از افراد این روستا، جهت نجات خود و خانواده از روستای بالو( در محل فعلی استقرار واحدهای اداری)، به طرف مغرب در کنار جنگل رفته و در آن مکان به احداث بنه میپردازد.

در سالهای بعد تعداد زیادی از ساکنین روستای بالو که از بیماری جان سالم بدر برده به محل فعلی روستای بیشه بنه نقل مکان کرده و در آنجا اسکان یافته اند.2) بیشه بنه از دو کلمه بیشه + بنه تشکیل یافته است . بیشه به معنی جایگاه و محل جنگلی و بنه نام درختی که در دهه‌های گذشته در این نقطه فراوان بوده است و بیشه بنه به معنی جایگاه و جنگل درختان بنه بوده است.روستای بیشه بنه در دامنه شمالی البرز در ناحیه کوهستانی .

..مشاهده کامل متن جنگلی قرار گرفته است . روند عمومی ناهمواری محدوده شمال به جنوب است کوهستانی بودن منطقه محدودیت زمین را به وجود آورده و این امر باعث شده تا این روستا به عنوان یکی از روستاهای کوهستانی با بافت متمرکز مورد مطالعه قرار گیرد .

پایه و اساس اقتصاد روستای بیشه بنه را کشاورزی و فعالیتهای وابسته به آن تشکیل می‌دهد البته در کنار فعالیتهای کشاورزی فعالیتهای صنعتی و خدماتی نیز از توان نسبی برخوردار بوده و در اقتصاد آتی روستا تاثیر گذار می‌باشد.دامداری و مرغداری یکی از ارکان اقتصادی روستای بیشه بنه می‌باشد که شغل اصلی اهالی در کنار فعالیت کشاورزی است.از نقاط دیدنی روستا می‌توان از مسجد با قدمت 400 سال ، امام زاده صالح وامام زاده محسن لرما، تپه باستانی کمربند، جنگل اطراف ، کوه و دره‌ها در مسیر روستا ، بافت‌های تاریخی و چشمه‌های اطراف روستا اشاره نمود . طبیعت بکر و سر سبز اطراف و چشمه‌های طبیعی و جنگل عامل مهم در توسعه گردشگری روستا محسوب می‌شود.

از جاذبه‌های فرهنگی نیز می‌توان موسیقی محلی، غذاهای محلی، صنایع دستی و ... را بیان نمود.

منبع:www.bishebone.blogfahttp://jangal-kenar.blogfa.

com/http://www.negahmedia.ir/media/show_video/44381http://www.iranvillage.

ir/.